Najnovije

TRAŽILA ĐAVOLA, DOBILA DVA: Htela je da proba veći, ali na ovo nije računala... (18+)

Udata sam 12 godina. Odlučila sam se za potragu za većom alatkom jer je mom mužu mali, i zbog toga nisam mogla nikako da se napalim kako treba. Prolazili su dani i meseci i eto prosto se desilo. U posetu nam je došao muževljev školski drug Dragan.

Ilustracija (Foto: beeg.com)

Jednog jutra sam ustala da ispratim muža na posao, ali sam morala da uđem u sobu da uzmem garderobu. U toj sobi je spavao njegov prijatelj i to samo u boksericama tako da sam imala i šta da vidim. Odmah sam se zapitala kakav bi osećaj bio da je u meni i onda sam smislila plan.
Pošto sam ispratila muža, skinula sam se u seksi donji veš, legla u dnevnu sobu, pravila se da spavam i čekala da prijatelj ustane i primeti me. Kada se probudio, šetao se iz sobe u sobu i znam da me je video. Onda je otišao u kuhinju i tad sam čula lupkanje bez prestanka. Onda se to lupkanje preselilo u kupatilo, a ja sam smislila da kao slučajno ušetam.
Sedeo je na kadi i drkao. Izvinila sam se što ga prekidam i pomislila da će me tad zaskočiti, međutim nije ništa uradio. Iznervirana otišla sam u spavaću sobu i legla na krevet. Nedugo posle mog upada on je došao za mnom.
- Pošto si me prekinula sad završi posao - rekao mi je i povukao ruku da ga prihvatim. Samo je kratko izjavio da želim da se je*em čim sam prihvatila da ga zadovoljim ručno. Proverili smo gde mi je muž i onda je počelo.
Tako me je dobro li*ao da sam mislila da sam u raju. Kada je završio rekao mi je da je i više nego lud u seksu i da mi je to prva i poslednja prilika da odustanem. Međutim nisam se dala.
Nazavao me je kučkom i uhvatio za kosu, tako mi ga je nabijao jako u usta, ali takav penis sam sanjala čitavog života pa mi nije smetalo. Usred pu*enja zazvonio je telefon, to je bio moj muž. Dok sam razgovarala sa njim nastavila sam da ga drkam.
Kratko je izustio "kurvo svršiću" i to i uradio meni po licu, a da ga nije ni stavio u mene. Dalje nisam morala ništa da radim jer je on preuzeo vođstvo. Opet me je oralno zadovoljio, a onda je krenuo da mi ga nabija. Prvo, lagano a onda sve jače i jače. Ja sam stenjala i uživala kao nikad do tada.
Onda je podigao moje noge na njegova ramena i nastavio da ga nabijam, a ja sam brzo i jako svršila. Rekao mi je da mu sledeći put kad krenem da svršavam kažem i to sam i uradila. Bacio me je na leđa i nabijao ga jače nego do tad. Taj orgazam ću pamtiti do kraja života. Svršili smo u isto vreme, ali njemu još nije bilo dosta.
Opet sam počela da mu pu*im, a on je zapalio cigaru i objasnio kako voli da je*e udate žene, i da mu je od početka bio plan da me povali. Onda mi predložio grupnjak što sam ja odbila. Pošto sam ga odbila samo mi je prostački rekao sad ćeš da vidiš šta znači je*ačina i okrenuo me na kolena. Onda je otišao u kupatilo i kad se vratio bio je sav gladak. Počeo je da mi ga nabija u guzu i sve jače i jače uz ponovno pitanje da li želim u grupnjak ili da me razvali.
Pošto je počelo da me boli pristala sam. Nastavio je da ga nabija u vaginu, a onda je u jednom trenutku seo u fotelju i rekao da mu ga ispu*im do kraja što sam ja i uradila.
Posle toga svako je krenuo svojim putem. To veče je i muž hteo da me je*e, ali pošto nisam mogla više samo sam ga oralno zadovoljila. Prijatelj i ja smo se je*ali još nekoliko puta, i to jednom dok je muž bio u kući.
Erotsku ispovest vlažne i napaljene maturantkinje:"Nastavnik fizičkog mi je otkopčao pantalone i gurnuo ruku u gaćice" možete pročatati OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA