Najnovije

KRESNULA SAM SE SA ŠEFOM U NJEGOVOJ KANCELARIJI! Gurao mi je prste u usta kako bi me utišao!

Dugo sam maštala o seksu sa svojim šefom i znala sam da ako nešto može da urodi plodom, da je to sigurno kombinacija alkohola i seksi minića, koji sam spremila za tu priliku.

Ilustracija (Foto: naughtyamerica)

Osećala sam da i on to želi. NJegovi mejlovi su uvek bili dvosmisleni, a i videla sam kako me je posmatrao kad sam prolazila pored njega.
Mislim da je veoma glupa ideja zavoditi šefa, ali nisam nameravala da se zadržavam na ovom poslu, a on mi se dopada još od prvog dana.
Zato sam rešila da novogodišnja zabava bude trenutak kada će se naš odnos razrešiti. Veče pre žurke sam mu poslala mejl i pitala ga da li postoji neki dres kod za žurku. Ubrzo mi je odgovorio nekim dosadnim mejlom, punim gluposti i pravila.
Tada sam prešla u akciju.
- Htela sam da pitam, koliko treba da bude kratka moja haljina? - glasio je moj sledeći mejl, međutim odgovor nisam dobila ceo naredni dan.
Nešto malo pre žurke stigla mi je poruka na telefon:
- Do kolena. Budi profesionalna, ali je tvoj izbor šta ćeš ili nećeš obući ispod nje.
Sutradan sam ceo dan bila na iglama i jedva sam čekala žurku.
Kada je počela čekala sam da malo popije, a onda mu prišla. Pred svima sam ga poljubila u obraz, a onda se laganim korakom zaputila ka njegovoj kancelariji. Išla sam lagano da bih mu pružila priliku da me lepo odmeri otpozadi.
Nisam ga dugo čekala. Poljubio me je, a onda nasadio na sto.
Počela sam da uzdišem, pa mi je stavio ruku na usta, a kada je stigao glavni uzdah sa mojim orgazmom stavio mi je prste u usta kako bi me utišao. Onda je ustao, zakopčao se i otišao, dok sam ja pokušavala da ispravim nabore na haljini.
Ubrzo mi je stigla poruka:
- Deluje mi da si vrlo vešta sa ustima. Moraćemo to dodatno da istražimo. Par se dohvatio usred autobusa i nastavili su seks čak i kad su videli da ih snimaju. Taj video možete pogledati OVDE. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA