Najnovije

Obradović: Maja Gojković je ucenjena, pa mora bezgranično da služi režimu

Lider pokreta Dveri Boško Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini rekao da ima mnogo razloga da predsednica Maja Gojković više ne obavlja tu funkciju, a ne samo to što je prekinula prolećno zasedanje zbog predsedničkih izbora.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Dodao je i da početak obaranja vlasti počinje u Skuptini, i zato je važna njena smena.
Obradović optužuje Gojkovićevu da mesecima odbija da na dnevni red uvrsti predloge zakona koje kandiduje opozicija, kao i da izbegava da zakaže sednicu paralamenta poslednjeg četvrtka u mesecu kada bi članovi vlade trebalo da odgovaraju parlamentarcima. 
"Maja Gojković namerno zakazuje sednice sredom i petkom, kako bi izbegla utorak i četvrtak, kada na početku skupštinskog zasedanja narodni poslanici imaju pravo da postavljaju poslanička pitanja. Maja Gojković sistematski mesecima unazad izbegava zakazivanje skupštinskog zasedanja poslednjeg četvrtka u mesecu, kako Vlada Srbije ne bi imala obavezu da dođe u parlament i odgovara na poslanička pitanja", navodi se u saopštenju Dveri.
Lider Dveri je istakao da je Gojkovićeva "možda ucenjena", zbog niza navodnih afera dok je bila gradonačelnica Novog Sada, pa sada "služi interesima i ambicijama Aleksandra Vučića".
"U biografiji Maje Gojković ostalo je nerasvetljeno više krupnih kriminalnih afera iz vremena kada je bila na čelu grada Novog Sada, što daje osnovanu sumnju da Maju Gojković vlast ima ucenjenu i da iz tog razloga što se njeni slučajevi korupcije i kriminala drže u fiokama vladajućeg režima, ona mora bezgranično da mu služi. 
Obradović je uputio poziv opozicionim predsedničkim kandidatima, osim Paroviću, koga ne smatra opozicijom, da ne priznaju rezultate predsedničkih izbora.  Pročitajte OVDE i zašto joj je Bojan Pajtić poručio da ga ne dira, inače će se povampiriti. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA