Najnovije

RAT ZBOG PODRŠKE ZAHTEVIMA PROTESTA: Optužili Šešelja, Damjanović brutalno odgovorio

Miša Vacić bi trebao da poseti lekara, poručio je poslanik SRS Miljan Damjanović komentarišući optužbe nekadašnjeg portparola Pokreta 1389 i bivšeg funkcionera kancelarije za KiM Miše Vacića, koji je Vojislava Šešelja nazvao sorošovcem.

Miljan Damjanović (Foto: SRS)

Vacić je reagovao na podršku koju je lider radikala dao demonstrantima u Beogradu.  - Lažni vojvodo stao si u red sa soroševcima - poručio je Vacić na Tviteru. Vacić je rekao da se Šešelj na ovaj način direktno suprotstavio sopstvenoj idiologiji "velike Srbije".

- Šešelj se ovim svrstao rame uz rame sa Ženama u crnom, Natašom Kandić, službenicima američke i britanske amabasade, Inicijativom mladih za ljudska prava, bezbožnim satanistima, raznim bogoborcima i anarhistima koji se tamo okupljaju - rekao je Vacić. Na ove optužbe reagovao je Damjanović. - Nedostatak vode u organizumu mladog Vacića uticao je na to da dođe do poremećaja mozga što može izazvati i hipoksiju - rekao je Damjanović. Damjanović je nazvao Vacića "podguznom muvom Aleksandra Vučića". - Radi se o čoveku koji svoj tzv. patriotizam skupo naplaćuje. Dovoljno je reći da se taj isti Vacić odrekao svih svojih nekadašnjih načela zarad mrvice vlasti - rekao je on. Kako je izgledao protest protiv Aleksandra Vučića koji je održan danas u podne u Beogradu saznajte OVDE. Izvor: Srpski Telegraf/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA