Najnovije

FK Partizan izdao dramatično saopštenje: Specijalni rat protiv našeg kluba... (VIDEO)

Crno-beli objavili saopštenje nedugo nakon duela sa Radničkim u Nišu.

Meč Partizan - Radnički (Foto: Jutjub)

Nedugo posle meča Radnički Niš – Partizan, u kome je domaći tim slavio sa 3:1, saopštenjem se javnosti obratio klub iz Beograda.

U njemu se glavni arbitar Bojan Nikolić poredi sa „provalnikom".

„Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla", ističe se, između ostalog.

Nikoliću se spočitava dosuđeni kazneni udarac u finišu prvog dela, kada je Radnički izjednačio, a posebno se ističe detalj iz nastavka susreta, kada je domaći tim stigao do gola za preokret.

„Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsajd poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave".

Crno-beli se pitaju i još da li je „na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu?".

"Da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani „Boki" večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?", ističe se u saopštenju, na čijem kraju stoji apel Fudbalskom savezu Srbije da se Nikolić „adekvatno kazni za počinjeno nedelo".

Da li su Vučićevi ljudi demontirali sirene za uzbunu u Kosovskoj Mitrovici saznajte OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA