Najnovije

AMERIČKI NOVINAR OTKRIO ISTINU IZ DAVOSA: Zelenski napravio budalu od sebe

Ukrajinski predsednik ovoga puta nije bio taj koji bi "inspirisao" Zapad i "ulio im nadu i entuzijazam". On je došao u Švajcarsku da zahteva nove sankcije Rusiji, rekao je Haifong.

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izgledao je glupo dok je iznosio zahteve za pomoć Kijevu tokom posete Davosu u Švajcarskoj, izjavio je američki novinar Deni Hejfong.

"Zelenski je napravio potpunu budalu od sebe na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu", rekao je novinar na svom jutjub kanalu.

UKRAJINSKA ARMIJA SE POVLAČI SA LINIJE OD 2014. GODINE - Brutalna ruska akcija dala ogromne razultate, padaju velika utvrđenja

Prema njegovim rečima, ukrajinski predsednik ovoga puta nije bio taj koji bi "inspirisao" Zapad i "ulio im nadu i entuzijazam". On je došao u Švajcarsku da zahteva nove sankcije Rusiji, rekao je Haifong.

Kako je podsetio, Zelenski je, između ostalog, tražio od investitora da ulože novac u njegovu zemlju i obećao da će strani biznismeni "biti uspešniji" ako počnu da posluju u Ukrajini.

Ukrajinski lider je učestvovao na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, koji je održan od 15. do 19. januara.

On je održao govor pred učesnicima događaja, a sastao se i sa američkim državnim sekretarom Entonijem Blinkenom , generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

MOSKVA UPOZORAVA NATO! Jel se to sprema direktan sukob i vojni incidenti?

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA