Najnovije

CIA oficir saopštio naciji udarne vesti o Rusiji! Niko nije svestan šta se tamo upravo dešava

Vojno-industrijski kompleks zapadnih zemalja zaostaje za ruskim u stopama proizvodnje i nije u stanju da promeni situaciju u pravcu Kijeva, napisao je bivši oficir CIA i član Demokratske partije SAD Brajan Din Rajt u materijalu za Foks njuz.

- Zapadna ratna mašina ne ide u korak sa Rusijom. U stvari, ne postoji magično oružje koje će rešiti problem nedostatka vojnika u Ukrajini – a to je glavni problem, ruska vojna mašinerija nastavlja da proizvodi šokantne količine vojne opreme - rekao je on.

Uzimajući u obzir ovu okolnost, autor materijala je priznao da je Rusija, na čelu sa predsednikom Vladimirom Putinom, uspela da izdrži sankcioni pritisak zapadnih zemalja.

S tim u vezi, on je takođe skrenuo pažnju na činjenicu da se Volodimir Zelenski nedavno suočio sa kritikama zbog nepoznavanja stvarnog stanja vojske i neopravdano okrutnog rukovodstva. Iz tog razloga sve više Ukrajinaca veruje da je sukob već izgubljen, dodao je autor članka.

- I iskreno, tih 42 odsto je u pravu. Planeta treba da se fokusira na mir, a ne na izdvajanje još 60 milijardi dolara vojne pomoći, što ih, prema mišljenju ukrajinskih generala, ionako neće spasiti“, zaključio je Rajt.

Moskva je više puta izjavljivala da će se zemlja izboriti sa sankcionim pritiskom koji je Zapad počeo da vrši na Rusiju pre nekoliko godina i koji je nastavio da se intenzivira nakon početka vojne operacije u Ukrajini. Istovremeno, kako je primetio predsednik Vladimir Putin, sankcije su zadale ozbiljan udarac celokupnoj globalnoj ekonomiji. U samim zapadnim zemljama više puta se izgovaraju mišljenja da su antiruske sankcije neefikasne.

ISTRAŽNI KOMITET RUSKE FEDERACIJE OTKRIO: Više od 3.100 stranih...

Izvor: Informer.rs


 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA