Najnovije

Kurti: Gej je ok! Nećete verovati šta priča ekstremista samo da bi upuzao u Savet Evrope!

Takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti, koji svakodnevno bez dokaza hapsi i pritvara Srbe, kojima je ukidanjem dinara zabranio plate i penzije, hitno je otišao u matični Berlin kako bi se "autovao" izjavom: Gej je ok!

Nećete verovati, ali je Kurti odlučio da upuzi u Savet Evrope najavom da će lažna država legalizovati istopolne brakove!?! A što krši osnovna ljudska prava Srba - nikom ništa!

- Kosovo će ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope. U maju će legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu. Kosovo će se potruditi da uskoro postane druga država na Zapadnom Balkanu, posle Crne Gore, koja svojim građanima garantuje pravo na istopolno životno partnerstvo. Naporno ćemo raditi na tome u bliskoj budućnosti - rekao je Kurti u nemačkom Bundestagu.

Posle "zelenog svetla" za članstvo lažne države koje je dala Parlamentarna skupština Saveta Evrope, Komitet ministara konačnu odluku treba da donese 20. maja.

TIRANIJA IZ KIJEVA JE MALA REČ! Brutalan udarac na građane novim zakonom

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA