Najnovije

ŠAROVIĆ TVRDI: Ruska stranka, "Ćale, ovo je za tebe!" i lista "Dejan Žujović" - Vučićevi fantomi!

Lider Pokreta „LJubav Vera Nada“ Nemanja Šarović rekao je danas u Beogradu da će vlast na junskim izborima, umesto fantomskim biračima, izborni proces obesmisliti „fantomskim listama“ kandidata, objavila je novinska agencija Beta.
Šarović

Šarović

On je novinarima ispred Gradske izborne komisije rekao da su do sada predate četiri liste od kojih su tri „fantomske“: Ruska stranka, lista „Ćale ovo je za tebe“ i lista „Dejan Žujović“.

Šarović je rekao da su za prve dve liste, a verovatno i za treću, potpise overavale iste opštinske uprave i da je na njima približno isti broj potpisa podrške građana, navodi Beta.

„Ta činjenica, kao i podatak da ove liste nigde nisu obajvile da prikupljaju potpise, a uspele su tako brzo da ih prikupe, a neke od njih čak nemaju ni dovoljan broj kandidata na samoj listi, govori da je ovde reč o klasičnoj malverzaciji“ – rekao je Šarović.

Ocenio je da „takvi ljudi i te liste služe da zagade političku scenu“ i da se stvori privid kako postoji mogućnost nekakvog izbora.

Šarović je ocenio i da je situacija gora nego na prethodnim, decembarskim izborima.

On je savetovao opoziciji da pokuša da razgovara, jer će podelom samo doprineti ubedljivoj pobedi Vučića i Srpske napredne stranke (SNS).

„Najgora opcija je da deo opozicije izađe na izbore i na taj način da legitimitet izbornom procesu“ – smatra Šarović.

Šarović je rekao da ništa nije urađeno na poboljšanju izbornih uslova, te bi izlazak na takve izbore, gde su već sada tri „fantomske liste“, bio uzaludan, a samo bi im se dao legitimitet.

Pročitajte OVDE o novom udaru koji spremaju Šiptari

Izvor: Pravda / Danas / Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA