Najnovije

NOVI POLITIČKI SAVEZ NA POMOLU: "Mi - Snaga naroda" i "Kreni-Promeni" - evo šta kaže Nestorović!

Predsednik pokreta „Mi-snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da odbornici tog pokreta neće glasati za izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda, dok imaju informacije da je Savo Manojlović otvoren za saradnju sa njima, dok prozapadnu opoziciju vide kao opasnost po državu.
Dr Nestorović

Dr Nestorović

Nestorović je agenciji Beta kazao da se Šapić pokazao kao loš gradonačelnik i da je isključena mogućnost da dobije podršku od budućih odbornika „Mi-snaga naroda“.

„Mi očekujemo da ćemo osvojiti više od deset odsto glasova. Ako lista koju predvodi Srpska napredna stranka ne bude u prilici da formira gradsku vlast u Beogradu, predložićemo im formiranje manjinske vlasti tako što bi oni podržali da naš pokret na dve godine samostalno formira vlast u glavnom gradu. Sigurni smo da bismo u roku od dve godine učinili mnogo dobrih stvari za Beograd i Beograđane“, rekao je Nestorović.

Dodao je da ne postoji mogućnost da pokret „Mi – snaga naroda“ bude u koaliciji sa, kako je rekao, prozapadnim političkim opcijama.

Sa izdajnicima ni na lokalu!

„Prozapadna opozicija je opasnost po državu. Mi imamo crvene linije preko kojih nikada nećemo preći, a to je ne priznanju Kosova, poništenje francusko-nemačkog plana, ne Evropska unija i očuvanje Republike Srpske. Ko podržava našu platformu može s nama, ko ne podržava ne može čak ni na lokalu“, istakao je on.

Na pitanje da li su spremni na saradnju s pokretom Kreni-promeni Sava Manojlovića, Nestorović je kazao da je Manojlović još uvek nepoznanica i da će se o tome odlučivati posle izbora.

„On se sada najavljuje kao iznenađenje, ali sačekaćemo da se završe izbori, pa da vidimo šta Manojlović ima da ponudi ako dobro prođe. Imamo informacije da je Manojlović spreman na saradnju s našim pokretom“, rekao je Nestorović.

Gradska izborna komisija proglasila je danas izbornu listu „Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović“.

Prvi na listi je Branimir Nestorović, dok je na poziciji broj dva Borislav Antonijević, koji je predstavljen kao kandidat te grupe građana za gradonačelnika Beograda.

Pročitajte OVDE šta Vučić kaže o rezoluciji o Srebrenici i posledicama koje slede

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA