Најновије

Зашто се Карлеуша драла на стјуардесу?

БЕОГРАД - Јелена Карлеуша у петак после подне направила је скандал на аеродрому „Никола Тесла“ у Сурчину јер јој запослени нису дозволили да се чекира тамо где је она хтела.
Фејсбук

Фејсбук

Наиме, певачица је имала карту за економску класу на лету за Цирих, швајцарске авио-компаније, али је по сваку цену желела да избегне чекање реда на месту где је требало да се чекира, па је покушала да то уради на шалтеру за бизнис-класу. Пошто јој то није пошло за руком, побеснела је и стјуардеси је запретила отказом. - Јелена је ишла на наступ у Ивердон ле Бен у Швајцарској. Летела је до Цириха. Дошла је на време на аеродром, али јој је мало времена требало да направи фрку. Понашала се безобразно јер је желела посебан третман од стјуардесе на шалтеру. Хтела је да се чекира на месту где се чекирају путници са картама за бизнис-класу, иако је она није имала. Баш у том моменту је наишао господин са одговарајућом картом и голд картицом, која му омогућава бројне привилегије, и њега је стјуардеса пропустила и узела му документе. Карлеушу је то изнервирало, па је запенила. Свашта је рекла жени на шалтеру, а чак јој је запретила и отказом. Она је обавестила своје надређене о инциденту - наводи извор са лица места.
Прочитајте још:

Мркоњић пратио Бекуту па се два пута саплео у студију и поломио нос

ПОТПУНО ГОЛА: Погледајте шта је Карлеуша окачила на Фејсбук!

- Одакле вам та прича? То није тачна информација. Био сам присутан када се Јелена најнормалније чекирала. Ако има карте за економску класу, зашто би ишла на шалтер за бизнис-класу или обрнуто? Ако нема места у бизнис-класи, она путује економском - изјавио је Карлеушин ПР. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА