Најновије

Били су срећан брачни пар а онда се жена породила и уследио је -ШОК!

ВАЛЕНСИЈА - Једна Шпанкиња из Валенсије морала је да призна свом мужу да га је преварила на својој девојачкој забави и то са стрипером патуљастог раста. Она би ову тајну понела са собом у гроб да те кобне вечери није затруднела. Њен супруг све време мислио да чека његово дете док се није породила и на свет донела патуљка.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

За њену тајну све до порођаја нису знале нити најбоље пријатељице, али највећи је шок ипак претрпео супруг који је "променио све боје" док су му доктори објашњавали да није реч о забуни и да он није биолошки отац. - Често одлазимо на такве забаве у пратњи "нормалних" стрипера јер је тачка осмишљена као шала. Наиме, будућим младама током стриптиза ставља повез преко очију, а онда се колеге у међувремену замене, изјавио је за шпанске медије један од патуљастих стрипера. - Углавном се све заврши уз сликање и честитање и сам затечен да се нешто тако догодило, рекао је анонимни стрипер. Прочитајте још:

(ТРЕЈЛЕР) Документарац о Едварду Сноудену: „Citizenfour“

ЕУ, Гугл, Твитер, Фејсбук и Мајкрософт – у рату против џихада!

 - До прељубе је дошло почетком године, а њен муж је све време веровао да је беба његова. За њену прељубу није знао нико,па чак ни њене најближе преијатељице. Али, када је узела сина у руке, сломила се и признала све. Мама би можда и могла да настави да крије страшну истину, да дете није рођено са хипопитуитаризмом - патуљастим растом. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА