Најновије

Хрвати отворили анти-кафић

ЗАГРЕБ-- Кафић у којем се не наплаћује оно што се попије, већ време које се тамо проведе. Честа пракса у иностранству, а од недавно новост и у Загребу.
Плаћа се само време (Фото: wallpoper.com)

Плаћа се само време (Фото: wallpoper.com)

У Хрватској се отворио "Лутајући сат", кафић уређен попут стана у којем ће се, каже његова власница Ана Манзин, сви осећати као код куће. "Ради се, заправо, о анти - кафићу. У стану постоји кухиња која је опремљена свим пићима и свако ће моћи да узме оно што жели. Биће ту и посудице с кексом, па ће гости моћи да се послуже, али и друштвене игре као и интернет", објаснила је Ана Манзин и додала како ће гости "Лутајућег сата", приликом уласка, добити картицу на којој ће писати време уласка, а на излазу ће се поново пријавити и добити свој рачун. Цена једног минута у необичном кафиц́у је 25 липа. Атмосфера, каже власница кафића, биће опуштена, па ће гости моћи, на пример, да наруче и доставу хране , али и да организују различите скупове.
Прочитајте још: Припреме пуном паром, војници парадирају десетине километара дневно!
"Простор има пројектор и осталу опрему па је идеалан за предавања и сличне активности. Концепт, у том случају, остаје потпуно исти . И даље се плаћа време проведено у кафићу, само што га по госту  плати организатор", објаснила је власница Лутајућег сата која се не боји да ће гости постати похлепни и довести кафић до пропасти. "Ако неко може да попије 10 кафа за сат времена, нека попије. Али, мислим да то није могуће", каже Ана Манзин. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА