Најновије

Младу Босанка избодена у Салцбургу

ЗАЛФЕЛДЕН - Мирела Б. (20), пореклом из Босне и Херцеговине, убијена је вишеструким убодима ножем у близини аустријског града Салзбурга. Њу је у  ноћи између среде и четвртка  убио њен младић (21) у стану мајке осумњиченог, а младић је исте ноћи ухапшен.
Напад ножем (Фото: википедија)

Напад ножем (Фото: википедија)

Мајка ухапшеног кобне вечери вратила кући око 1 сат ујутру и у свом стану затекла језив призор. У купатилу је, у локви крви, лежала избодена Мирела. Мајка је, заједно са комшијама које су непосредно пре напада чуле буку и свађу, алармирала полицију и Хитну помоћ. Лекар је могао само да установи смрт несрећне девојке. Младић страног порекла, са којим је преминула највероватније била у љубавној вези, такође је био у стану, и  полиција га је без пружања отпора, ухапсила исте ноћи.  Момак је признао убиство, али да се још увег истражује тачан мотив злочина. Чињеница је да је нападач у тренутку напада био под утицајем алкохола (0,8 промила), а сумња се да је планирао убиство јер је за четвртак имао купљену карту за пут у иностранство. „Жртва и осумњичени су се познавали годину и по дана. Још увек није сигурно да ли су били у љубавној, или само присној пријатељској вези, али дефинитивно нису живели заједно. Девојка га је те кобне ноћи посетила у стану његове мајке. Полиција је на месту злочина пронашла неколико ножева, а форензички тестови ће показати који од њих је младићу послужио као оружје“, изјавила је Ирене Штауфер (Ирене Стауффер), портпарол локалне полиције. Њени пријатељи међутим кажу да су њих двоје донедавно били у вези, коју је Мирела прекинула, али није прекинула контакт с њим, већ су се редовно виђали.Мирела је радила у једном ресторану али је планирала да настави школовање.
Прочитајте још:

Сутра се одлучује о судбини БиХ?

Синови брутално претукли оца (82) због 7.000 евра!

- Она је желела да њих двоје буду само пријатељи и ништа више, рекла је једна Мирелина пријатељица. Они који су је познавали кажу да је бивши момак планирао да је изненади путовањем у Њујорк, у знак помирења. Међутим, нико не може претпоставити шта је кренуло по злу. Када је полиција обавестила Мирелину мајку да је убијена, она их је уверавала да је њена кћерка жива јер је непосредно пре њиховог доласка примила поруку са њеног броја.преминуле. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА