Најновије

Ђилас: Никад не реци никад!

БEOГРAД - Бивши председник ДС Драган Ђилас изjавио jе да не може у парламенту да представља странку, коjа jе, смењуjући га са места председника, гласала против свега што jе радио и што jе мислио да ДС треба да буде у будућности.
Драган Ђилас (Фото: дс.орг.рс)

Драган Ђилас (Фото: дс.орг.рс)

"По моjим стандардима, без обзира на то колико сам допринео томе да ДС данас има посланике, неморално би било да задржавам мандат за себе", рекао jе Ђилас за "Блиц". На питање београдског дневника да ли jе све вредело толико труда и рада, Ђилас jе рекао да jесте и да око тога нема дилему.
Прочитајте још:Путин у Београду потписује чак седам споразума са Србијом
"Tешко jе речима описати ту привилегиjу да своjим одлукама и делима некоме учините живот бољим. Знам да сам досадио набраjањем онога што сам са своjим тимом урадио у Београду, али када се роди дете чиjим сте родитељима помогли кроз програм вантелесне оплодње, веруjте да нема бољег доказа да jе вредело", рекао jе бивши градоначелник Београда. На питање да ли има осећаj да се изласком из дневне политике заправо спасао, Ђилас jе рекао да "се спасао политике каква се води у Србиjи, jер бити политичар данас значи да лажете, обећавате оно што ни у сну не можете да испуните само зато што то лепо звучи". "Да бисте остали на власти морате да сарађуjете са онима за коjе знате да су лоши, jер забога, имаjу неколико процената гласова. "Другачиjих политичара" данас jе тако мало да су они само изузетак коjи потврђуjе правило. Oд такве политике сам се спасао, али знам да ће доћи време "другачиjих политичара", додао jе Ђилас. На питање да лио jе дефинитивно затворио врата политици, Ђилас jе одговорио "да тренутно о политици не размишља". "Себе доживљавам као патриоту. Волим своjу земљу и сматрам да jе обавеза сваког ко за њу може нешто да уради, да то заиста и уради ако има шансу", казао jе Драган Ђилас. На питање "хоћемо ли се видети у неком другом филму", Ђилас jе закључио да "ако jе нешто у животу научио, то се своди на ону реченицу: Никад не реци никад. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА