Најновије

ДС: Једина амбиција СНС је власт на свим нивоима

БEOГРAД - Jедина амбициjа и jедини програм Српске напредне странке jе да влада на свим нивоима, саопштила jе данас Демократска странка и одбацуjе оптужбе напредњака да су за кризу у Воjводини одговорне демократе и лично Боjан Паjтић.
Демократска странка фото: ДС

Демократска странка фото: ДС

"Српска напредна странка на осећа одговорност према грађанима, jер више времена и енергиjе троши на рушење легитимно на изборима изабраних парламентарних већина у локалним самоуправама и покраjини, него на решавање проблема са коjима се грађани сусрећу сваки дан", наводи се у саопштењу ДС-а. Потпредседник СНС Игор Mировић изjавио jе данас да су за кризу у Воjводини одговорни председник Покраjинске владе Боjан Паjтић лично и странка коjу он представља и додао одбиjање ДС-а да се суочи са истином о свом положаjу међу грађанима спречава формирање концентрационе владе у покраjини.
Прочитајте још:Милић: Русија гуши евроинтеграције Србије
"Kада говори о туђоj бахатости, Mировић заборавља да jе Влада коjу води његова странка убедљиви европски рекордер по задуживањима, а цену њене неспособности плаћаjу пензионери, здравствени и просветни радници коjима се смањуjу плате и пензиjе, а повећаваjу порези, уместо милионери међу коjима су директори jавних предузећа коjе jе поставила његова странка или градоначелници попут Mилоша Вучевића у чиjоj градскоj управи има 53 помоћика коjи новосађане коштаjу 53 милиона динара годишње", наводи ДС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА