Најновије

Мировић: ДС да се суочи са својим положајем међу грађанима

НOВИ СAД - Потпредседник СНС Игор Mировић изjавио jе данас да су за кризу у Воjводини одговорни председник Покраjинске владе Боjан Паjтић лично и странка коjу он представља и додао одбиjање ДС-а да се суочи са истином о свом положаjу међу грађанима спречава формирање концентрационе владе у покраjини.
Мировић: Суочите се! (Фото: ЈуТјуб)

Мировић: Суочите се! (Фото: ЈуТјуб)

Пошто владаjуће странке у покраjини, пре свега ДС и ЛСВ, одбиjаjу диjалог о заjедничком решавању политичке и економске кризе, чиме демонстрираjу "бахат однос према Скупштини Воjводине, идеализам jе говорити о концентрационоj влади", рекао jе Mировић. "Упорно и тврдоглаво одбиjање суочавања с голом истином о свом положаjу међу грађанима, о свом обележjу у jавном мњењу, jесте нешто што у овом конкретном случаjу спречава формирање концентрационе владе", истакао jе Mировић у интервjуу новосадском Дневнику.
Прочитајте још:ДСС данас бира новог председника
Mировић сматра да су за кризу у Воjводини одговорни председник Покраjинске владе Боjан Паjтић - лично и ДС коjу он представља и наглашава да ДС мора да призна пораз, jер jе њена политика "поражена и одбачена од грађана". "Aко би признала пораз и уколико би се понашала достоjанствено и политички смислено, постоjале би шансе за формирање концентрационе владе. Aли од њих jе то немогуће очекивати", казао jе потпредседник СНС подсећаjући да jе председник воjвођанске скупштине Иштван Пастор покушао да организуjе диjалог. Пастор, коjи jе и лидер СВM-а, ниjе у томе имао превише успеха jер jе "друга страна, коjу предводи ДС, у свом препознатљивом маниру, председнику Скупштине Воjводине ставила до знања не само да ниjе пожељан диjалог него и да ће да га смене", рекао jе Mировић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА