Најновије

Вучић: Војска Србије је снажан фактор стабилности у нашој земљи

Премијер  Владе Александар Вучић гост је у емисији Тешка реч, где говори о очекивањима незапослених, младих, пензионера и осталих грађана; о томе да ли је борба против криминала и корупције стала или тек почела, али и шта нам доносе преговори а шта чланство у ЕУ.
Тешка реч (Фото: Пинк принтскрин)

Тешка реч (Фото: Пинк принтскрин)

Значај доласка Путина у Србију "Ја не сматрам да је то најважније питање али сматрам да морамо да покажемо одлучност у борби. Седамдесетгодишњица је велики дан за нас, показаћемо да имамо армију, да је војска релативно добро опремељена, релативно добро наоружана, људи ће моћи да виде своју војску и за шта су они издвајали новац", истакао је Вучић. "Мислим да је важно да се покаже да је војска Србије снажан фактор стабилности у нашој земљи, имаћемо госта председника Русије Владимира Путина. Мислим да ће већина бити задовољна Парадом, а да ли се некоме свиђа један или други гост, имаће 7 дана после тога, свако нека бира онога ко му се допада. Нећемо да се стидимо својих гостију, ми се поносимо тиме", наставља Вучић. "Србија има јасну политику, врло чврсту, одлучни и јасну, која се већ годину и по дана откако постоје мимоилажења између Русије и Запада не помера ни лево ни десно - ми идемо ка Европској унији. Али не желимо да уведемо Русији санкцији и мислим да то разумеју добронамерни људи у иностранству. Не разумем један део наше јавности. Ми радимо оно што мислимо да је најбоље за Србију и да Србија има најбољи резултат", истакао је Вучић.
Прочитајте још: Графити ИСИС у Дечанима!
Вучић је објаснио да се цео план заснива на политичкој стабилности, потпуном миру, а да премијер већ шест месеци слуша како та политика није реална. "Никада се не плашим да кажем да нећемо да уводимо санкције Русији. Да ли је то лака позиција? Не, није. Али ми нисмо бирани да бисмо радили лак посао, него да бисмо били вредни", рекао је Вучић. Извор: Србија Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА