Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) Погледајте шта су девојци извадили из носа!

ЕДИНБУРГ - Даниела Ливерани веровала је како јој из носа цури крв због пукнуте хрскавице. Али како ни две недеље након што се вратила с путовања у југоисточној Азији крв није престала да цури, обратила се лекару, пише британски Телеграф.
Пијавица која се крила у носу... (Фото: Твитер)

Пијавица која се крила у носу... (Фото: Твитер)

Ова 24-годишњакиња из Единбурга, у носу је приметила и нешто тамно, али је веровала да је то угрушак крви. - Две недеље пре него сам се вратила кући из Азије, крв ми је почела цурити из носа. Али, пала сам с мотора па сам мислила да ми је због тога пукла хрскавица. Након што сам дошла кући, проблем је престао, али нешто сам приметила у ноздрви. Помислила сам да је то угрушак крви. Покушала сам га издувати и извадити прстима, али нисам могла.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Девојка на плажи замолила момке да јој намажу леђа а онда…

РАТ ПРОТИВ СВИХ: Вирусима, сукобима и глађу желе да убију милијарде људи

Када сам се туширала, испао би из носа, до моје горње уснице. Отишла сам до огледала како бих проверила шта је то и тада сам схватила да се ради о животињи, испричала је Ливерани. У болници су јој пијавицу из носа вадили пола сата, а била је дужине прста. Лекари објашњавају да јој је пијавица у нос могла ући док се купала у реци или ју је попила у чаши воде, али је сигурно била много мања када је ушла у Ливерани. Извор: Бошњак-кс.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА