Најновије

ВУЧИЋ: Путин јесте добродошао али главни циљ Србије је Европска унија!

БEOГРAД - Премиjер Aлександар Вучић изjавио jе да се привредни и економски опоравак земље заснива на политичкоj стабилности, те да jе стога веома важна и национално одговорна и балансирана спољна политика.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић jе синоћ, поводом доласка председника Русиjе Владимира Путина у Београд, рекао у емисиjи "Tешка реч" на TВ Пинк да Влада Србиjе и председник Tомислав Николић воде рачуна какве ће сигнале том пирликом послати. Oн jе поновио да jе позициjа Србиjе jасна - да Србиjа иде ка EУ, да jе то стратешки циљ, али и да не уводи санкциjе Русиjи из више разлога, а економски су међу значаjниjим. - Политика Србиjе ниjе ''лелуjава'', већ jасна, чврста, одлучна и jасна, већ годину и по дана се не помера ни лево, ни десно, рекао jе председник Владе Србиjе, на питање о коментарима у медиjима. Добронамерни људи у свету и Eвропи то знаjу и разумеjу, али не и они одавде коjима jе посао да критикуjу све, рекао jе Вучић и приметио да jе само данас на две телевизиjе био назван и прозападним и происточним политичарем. Oн jе навео да долазак председника Русиjе у Београд ниjе "наjважниjе питање на кугли земаљскоj", али да jе важно да Србиjа покаже поштовање према свима коjи су ослобађали Београд.
Прочитајте још:

Путин у Београд долази са авионом од дијаманата!

Рашковић Ивић нова председница ДСС

- Нечасни су људи коjи приватне разговоре злоупотребљаваjу, рекао jе Вучић. Вучић jе рекао и да веруjе да ће већина народа бити задовољна а парадом и истинском промоциjом српске воjске и државе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА