Најновије

Амбасада Албаније без коментара

БЕОГРАД- У Амбасади Албаније у Београду данас нису желели да кометаришу синоћње догађаје на фудбалској утакмици Србија-Албанија.
Заставе геницидне Велике Албаније (Фото: Фејсбук)

Заставе геницидне Велике Албаније (Фото: Фејсбук)

Како је агенцији Бета јутрос речено, Амбасада Албаније "нема коментар" о утакмици која је прекинута у 42. минуту, када се над тереном појавила летелица на даљинско управљање на коју је било закачено платно са мапом велике Албаније у боји и с мотивом албанске заставе. Утакмица Србија-Албанија играла се у оквиру квалификација за Европско првенство 2016.
Прочитајте још: Саветник косовског муфтије: Графити на Дечанима су злочиначки чин
Утакмица између Србије и Албаније прекинута је након скандалозне провокације албанских навијача, који су на беспилотну летелицу окачили заставу тзв. велике Албаније, а након тога је избио општи метеж на стадиону и туча на терену. Брат албанског премијера Олси Рама пуштен је и одлетео је за Тирану, након што је задржан на стадиону Партизана због сумње да је дроном испровоцирао инциденте. Велики инцидент се догодио у јеку наговештаја побољшања односа Србије и Албаније, због чега је за 22. октобар најављена посета Београду премијера Албаније Едија Раме, што би био први случај доласка премијера Албаније у Србију у последњих 70 година. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА