Најновије

Пајтић критикује Стефановића

Председник Демократске странке Бојан Пајтић затражио од министра унутршњих послова Небојше Стефановића да поднесе оставку због инцидента на фудбалској утакмици Србија-Албаније и да престане да дислинује јавни сервис.

Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

Председник Демократске странке Бојан Пајтић затражио је од министра унутршњих послова Небојше Стефановића да поднесе оставку због инцидента на фудбалској утакмици Србија-Албаније. "Апсолутно је недемократски да министар полиције уместо да поднесе оставку због јучерашњих догађаја на фудбалској утакмици између Србије и Албаније, јавно дисциплинује јавни сервис. Није Радио-телевизија Србије полицијска станица, нити се њоме управља пендреком", навео је Пајтић у писаној изјави, преноси Бета. Пајтић је казао да је министар Стефановић сада заправо затражио од новинара да они обезбеђују стадион и да јуре навијаче уместо њега.
Прочитајте још: После овога никада нећете тражити партнера преко интернета
"Вређање премијера је неприхватљиво независно од тога ко ту функцију врши. Понашање министра полиције такође, јер добар део одговорности за јучерашње догађаје сноси ресор којим он руководи", рекао је Пајтић. Он је упитао шта би се догодило да је уместо транспарента тзв. велике Албаније, за летелицу била закачена експлозивна направа, додавши да то довољно говори колико је безбедност скупа била нарушена. "Због свега тога Демократска странка од министра тражи да, уместо што дисциплинује РТС и пребацује одговорност на друге, поднесе оставку. Онда може да преузме улогу портпарола Александра Вучића", казао је Пајтић. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА