Најновије

Ђурић: Насиље на Космету мора бити спречено

ЛЕШАК – Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да је обавеза свих безбедносних структура на Косову да не дозволе у покрајини понављање немилих сцена насиља из прошлости.
Марко Ђурић (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Марко Ђурић (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Ђурић је у изјави новинарима рекао да је прошло време оних који су могли некажњено да спроводе погром на КиМ, да је одговорност и обавеза свих безбедносних структура у покрајини да не дозволе понављање немилих сцена које су се дешавале протеклих година. „Као представник Владе Републике Србије ја могу да поручим да је одговорност и обавеза свих безбедносних структура на КиМ, чије испуњење ћемо ми у Влади Србије врло пажљиво пратити, да не дозволе да се понављају немиле сцене које смо гледали у претходних деценију и по овде на КиМ”, подвукао је Ђурић.
Прочитајте још:И Грчка упутила демарш Албанији
У Србији седи одлучна Влада, одлучна власт, која није спремна ни вољна да посматра како они који су режирали догађаје на утакмици између репрезентација Албаније и Србије, данас оштрим изјавама и циничним држањем према свему ономе што се дешавало шаљу још једну негативну поруку свим Србима на КиМ, истакао је он. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА