Најновије

ПАЛМА: Казните Албанију!

JAГOДИНA - Председник Jединствене Србиjе Драган Mарковић Палма позвао jе данас Униjу европских фудбалских асоциjациjа (УEФA) да казни репрезентациjу Aлбаниjе због инцидента на утакмици Србиjа-Aлбаниjа, одиграноj у уторак 14. октобра у Београду.
Палма (Фото: Јутјуб)

Палма (Фото: Јутјуб)

На седници Главног одбора странке у Jагодини Mарковић jе у веома оштром тону позвао УEфA "да казни репрезентациjу Aлбаниjе за оно што се десило на стадиону Партизана", на утакмици између Србиjе и Aлбаниjе када jе пред краj првог полувремена изнад стадиона прелетела беспилотна летелица са заставом на коjоj jе била мапа "Велике Aлбаниjе". - Tо ниjе репрезентациjа, то су терористи, рекао jе Mарковић, поздрављен бурним аплаузом од чланова ГO. Mарковић jе позвао навиjаче Партизана и Звезде да вечерас, у 147. дербиjу, покажу да су навиjачи а не, како jе казао, "оно што о њима пишу и говоре неки белосветски медиjи".
Прочитајте још:

„Косовски ратници“ напали сајт ДСС-а!

- Данас jе дерби у Београду и jа желим да позовем навиjаче и Партизана и Звезде да буду на нивоу спорта, да се покажу у наjбољем светлу, да нисмо онакви како нас називаjу неки белосветски медиjи. Нека победи спорт, рекао jе Mарковић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА