Најновије

Позната глумица пронађена силована и у модрицама?!

КАЛКУТА - Вест о нестанку популарне индијске глумице Срејите Де , нама познату као Мукта из серије "Одбачена", уздрмала је читаву тамошњу јавност укључујући и државни врх, преносе медији.
Срејите Де (Принтскрин)

Срејите Де (Принтскрин)

У потрагу за глу­ми­цом била је укључена и војска и поли­ција. Сре­јиту су пре два дана специ­јалне војне снаге прон­ашле у јед­ној вили надо­мак Мум­баја. Глу­мицу су затекли закључану у соби и у мод­ри­цама. Како преносе медији у индији глу­мицу је отео један поли­ци­јски службеник и сило­вао. Како преносе тамошњи медији, мушкарца у тридесе­тим год­и­нама глу­мица није лично поз­навала али су зах­ваљу­јући видео над­зору студија и места где се глу­мица кре­тала открили да ју је он пра­тио послед­них месеци. Након иден­ти­фикације почин­иоца овог нед­ела уследила је муње­вита акција у којој је прон­ађена глу­мица и ослобођена. Срејита се тренутно налази на кућном опо­равку а сви покушаји да се ступи у кон­такт са блиским особама нису дале резултате. Извори у поли­цији потврдили су нов­инарима у Индији да је овај случај дио­гао на ноге целу поли­тичу елиту ове земље тако да је акција нас­тавл­јена и да је до сада у притвору завршило десе­тине мушкараца који су осум­н­јичени за слична недела. Овај догађај је узмемирио и велики број грађана у Индији који протестују тражећи заштиту, али у задње време ствари у Индији не иду на боље. Вести о сило­ван­јима сваког дана се појављују у локалним медијима.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Овако Екрем скаче у базен!

Глумац Драган Николић завршио у болници!

Недавно је жртва била пето­годишња дево­јчица, која је, како пишу медији, била отета и силована пуна три дана. Прон­ађена је у полусв­ес­ном стању. Да све буде још горе, побрин­ула се локална поли­ција. Наиме, породица тврди да су покушали да их под­ми­те како би ћутали о ономе што се догодило. - Љут­ња, фрус­трација, интро­спекција. То је оно што имамо. Траг­ично је да се ништа није проме­нило протеклих месеци - изјавио је Поонам Мут­треја , извршни дирек­тор Поп­у­ла­тион Фоун­да­тион оф Индиа, удружења која здрављем и правима жена. - Наша кул­тура сма­тра да жен­ски живот не вреди пуно - закључио је локални адвокат, преноси ЦНН. Међутим, неки медији пренели су како је ова вест наводно измишљена. Како било, чињеница је да се Срејита већ 10 дана није оглашавала на Твитеру, где је била веома редовна пре нестанка. Извор: Твојпортал.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА