Најновије

ВУЧИЋ: Нисам повређен приликом судара

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да није повређен у удесу који се јуче догодио у Црнотравској улици у Београду. "Добро сам. Ауто је налетео на нашу колону и причињена је мања материјална штета", рекао је Вучић.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Аутомобил "шкода суперб" налетео је у петак око подне на "ауди" из пратње премијера Александра Вучића у Црнотравској улици у Београду и ударио у предњи десни крај тог возила. "Шкода суперб" излазила је из улице која води до уласка у Хитну помоћ ВМА, а аутомобил премијера ишао Црнотравском улицом у смеру ка Бањици, а како се "шкода" није зауставила при уласку у раскрсницу и кретала неприлагођеном брзином од 50 километара на сат, дошло је до судара. У обезбеђењу премијера су припадници Војске Србије из јединица "Кобре" па је према незваничним сазнањима Новости, увиђај обавила војна полиција, а у истрагу инцидента укључени су и други органи.
Прочитајте још:Србија купује 27 руских возова!Премијер Албаније најавио посету Београду за 22. октобар
Возачу "шкоде", како се наводи, урађен је алко- тест и узета крв на анализу, а дао је и изјаву надлежним органима. Истрага о овој несрећи је у току, проверавају се све околности, наводи данашњи "Информер" позивајући се на извор у МУП-у. "Шкода суперб" је, како се наводи, у власништву Управе за заједничке послове Владе Србије, у којој је и возач возила запослен. У тренутку удеса, како се наводи, комплетна Црнотравска улица је била под посебним полицијским обезбеђењем, јер је унапред најављен пролазак премијера Вучића и његове пратње и на самој раскрсници, у тренутнку судара било је распоређено седам саобраћајаца. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА