Најновије

Министар одбране открио највећу тајну војне параде!

БЕОГРАД - Дан после војне параде министар одбране Братислав Гашић не скрива да је поносан на оно што је Војска Србије показала пред грађанима и Владимиром Путином.
Братислав Гашић (Фото: ЈуТјуб)

Братислав Гашић (Фото: ЈуТјуб)

- Презадовољан сам војном парадом. Још да није киша падала, свет би видео наше беспрекорно издање у пуном сјају. Али ја против Бога не могу, иако смо учинили све. И кишу смо пробали да спречимо, али о детаљима нећу да говорим - загонетан је био Гашић у изјави за “Блиц”. Посебно је фасциниран чињеницом да се у једном тренутку, док су искакали падобранци, на небу појавила и дуга. - Дуга на небу која се појавила била је нешто сасвим посебно и за војнике и за грађане који су посматрали. Презадовољан сам комплетном организацијом која је била веома комплексна - рекао је Гашић. Министар одбране није имао ниједну реч замерке на организацију. Хвалио је редом све, од протокола до комуналних предузећа.
Прочитајте још:

Србија међу најугроженијима уколико буде несташице гаса

Eпархиjа бачка осудила нападе на муслимане

- Сви су своје задатке обавили на највишем нивоу. Захвалио бих свима који су учествовали у организацији, од протокола, преко Војске, до града Београда и његових комуналних предузећа. РТС-у сам послао захвалницу за прави подвиг који су направили преносећи параду - рекао је Гашић. Он је јуче са 17 руских пилота, чланова акробатске групе „Стрижи“, и 17 пилота Војске Србије посетио Крушевац, где су обишли Споменик косовским јунацима и Мозаик салу у Старом начелству. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА