Најновије

Воjна полициjа истражуjе удес Вучићевог аудиjа

БEOГРAД - Истрагу о саобраћаjном удесу у коjем jе ударено возило у коjем jе био премиjер Aлександар Вучић спроводи воjна полициjа и њене безбедносне службе, пише "Блиц".
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Kако наводи београдски дневник, у Воjсци Србиjе не желе да говоре о истрази и наводе да ће то учинити када буде завршена. Премиjер jе користио службено возило коjе се води на Воjску Србиjе, jер га и обезбеђуjу припадници воjне jеднинице "Kобра", подсећа "Блиц". Aлександар Вучић изjавио jе раниjе да ниjе повређен у удесу коjи се у петак догодио у Црнотравскоj улици у Београду. - Добро сам. Aуто jе налетео на нашу колону и причињена jе мања материjална штета, рекао jе Вучић за "Kурир". Aутомобил "шкода суперб" налетео jе у петак око подне на "ауди" из пратње Вучића у Црнотравскоj улици и ударио у предњи десни краj тог возила.
Прочитајте још:

Ево шта је Путин рекао Николићу иза затворених врата!

ПАЛМА: Албанци су могли да нас све дигну у ваздух!

"Шкода суперб" jе, како су раниjе писали београдски медиjи, у власништву Управе за заjедничке послове Владе Србиjе, у коjоj jе и возач возила запослен. У тренутку удеса, како се наводи, комплетна Црнотравска улица jе била под посебним полициjским обезбеђењем, jер jе унапред наjављен пролазак премиjера Вучића и његове пратње и на самоj раскрсници у тренутнку судара било jе распоређено седам саобраћаjаца. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА