Најновије

Пронашао торбу са 110.000 евра и вратио је власнику!

КЛАДОВО - Фудбалски судија Игор Пауновић одушевио је Србију, вратио веру у боље сутра и показао праву страну нашег народа. Овај господин из Кладова вратио је власнику 110.000 евра које је овај претходно заборавио код њега у продавници!
Фото: Theleader.info

Фото: Theleader.info

Новинари су једва убедили  Пауновића да направе причу с њим о том делу вредном пажње. - Ма, молим вас, сасвим нормална ствар. Свако нормалан би исто урадио - потенцирао је скромни Пауновић. Вишеминутно убеђивање је уродило плодом, пошто је судија из Кладова у разговору  показао зашто треба да се угледамо на њега. - Сви се ваде на друштво, али доста ствари иде из куће. Све зависи од кућног васпитања. То није моја торба, то није мој новац. Нисам ни секунду размишљао - вратио сам торбу. Опет бих исто урадио - каже Игор. Саговорник истиче да није познавао особу која је изгубила новац све до тог дана, кад је дошао код њега у продавницу: - Човеку који је изгубио торбу пре неколико месеци преминула је супруга, па му је ово, како ми је рекао, вратило веру у људе, у живот. Такође, рече ми је да и пре пет-шест година исто заборавио торбу, коју му никад нико није вратио.
Прочитајте још:

СТУДЕНТИ СУТРА ПОНОВО НА УЛИЦИ: Траже оставку Вербића и прете радикализацијом протеста!

Eво ко је лансирао дрон са цркве у Хумској!

Пауновић је био четврти судија на мечу Бежанија - Слога, одиграном у суботу. Упитали смо га за реакције фудбалера. - Сви су прилазили да ми честитају, комплетна екипа Слоге, домаћини, сви... Искрено, ми нисмо сигурни колико би људи следило његов потез. - То ми много њих говори. Али савест ми је на првом месту. Имам децу, породични сам човек, савест ми је чиста. Хоћу мирно да спавам - закључује Игор Пауновић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА