Најновије

Вучић: Све нам иде боље!

БEOГРAД - Премиjер Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе данас да нико не треба да брине и да ће буџет за наредну, као и претходних година, бити припремљен на време, те да економски параметри важни за државу у прошлом и текућем месецу иду на боље.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Буџет за наредну годину, коjи треба да буде усвоjен до 1. новембра, и биће у складу са српским могућностима, рекао jе премиjер на конференциjи за новинаре након разговора са представницима Oдбора немачке привреде за исток. "Oва и прошла влада су jедине на време достављале и буџет и ребалансе буџета, раниjе смо имали ребалансе буџет у парламенту 29. децембра, а усваjање 30. децембра. Не брините, све припреме иду добро", рекао jе Вучић.
Прочитајте још:Овај министар ће да лети из Владе Србије због своје жене?!
Истакао jе да jе Србиjа у прошлом и текућем месецу имала наjбољу наплату акциза на нафту и цигарете, бољу него у истом периоду лане, што, према његовим речима, значи да jе борба против шверца цигарета почела да даjе своjе резултате. И наплата ПДВ-а jе боља него што се очекивало, па ће ће минус у каси бити бољхи него што се предвиђало, рекао jе Вучић. "Сви параметри важни за државу у септембру и првоj половини октобра нам иду боље, све нам иде боље", рекао jе премиjер. Наjавио jе да ће представници MMф-а врло брзо доћи у Србиjу, а пре њих и представници Светске банке. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА