Најновије

Напао секиром полицију у Њујорку!

ЊУJOРK - За сада неидентификовани нападач секиром jе напао групу од четири њуjоршка полицаjаца коjи су позирали за фотографиjу и том приликом ранио двоjицу, од коjих jе jедан у критичном стању, после чега jе нападач убиjен.
Илустрација (Википедија)

Илустрација (Википедија)

Полицаjци су патролирали пешке када их jе jедан фотограф замолио да позираjу за фотографиjу у улици Kвинс jуче око 14 сати по локалном времену, изjавио jе портпарол њуjоршке полициjе. Jедан човек jе изненада почео да маше секиром коjом jе ударио jедног полицаjца у десну руку, а затим jе поново замахнуо и ударио другог полицаjца у главу, испричао jе портпарол полициjе. Друга два полицаjца су пуцала у нападача и усмртила га. Oсумњичени, чиjи идентитет jош ниjе потврђен, али jе обjављено да има око 32 године, проглашен jе мртвим на лицу места. Jедна пролазница jе рањена од залуталог метка. Oна jе оперисана и сада се опоравља у болници, преноси Роjтерс. Oба повређена полицаjца се лече у болници Jамаjка, а 25-годишњи полицаjац кога jе нападач ударио секиром у главу налази се у критичном стању после операциjе. Стање другог полицаjца коjи има 24 године jе стабилно, наводи полициjа. - Jош ниjе утврђен мотив овог напада, изjавио jе на конференциjи за новинаре полициjски комесар Вилиjам Бретон.
Прочитајте још:

Заустављена jе операциjа Исламске државе на Kобане

Украјинци распустили батаљон „Шахтјорск“: Више лопови, мање хероји

Полициjа ниjе хтела да коментарише извештаjе медиjа да jе напад повезан са тероризмом. Сва четири нападнута полицаjца дипломирала су 8. jула на Полициjскоj академиjи. Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА