Најновије

Издато 4.000 прекршаjних налога за вожњу без карте

БEOГРAД - Градски менаџер Горан Весић изjавио jе данас да jе повећан броj фирми коjе купуjу запосленима маркице за jавни превоз, као и да jе издато 4.000 прекршаjних налога за вожњу без карте.
фото: Данубеограду.рс

фото: Данубеограду.рс

Весић jе за Пинк рекао да су током септембра грађани само упозоравани уколико су се возили градским превозом без карте, а да су током октобра почеле да се наплаћуjу казне. - Oд првог октобра до jучерашњег дана издато jе преко 4.000 прекршаjних налога. Tо су оне казне од 6.000 динара на коjе грађани уколико плате за осам дана имаjу могућност да их преполове. И негде око 1.500 оваквих казни jе већ наплаћено, навео jе Весић. Tо jе, према његовим речима, упозорење да jе град озбиљан у намери да кажњава сваког ко не плаћа карту и оценио да jе много jефтиниjе и боље купити карту него ризиковати да буде наплаћена много скупља карта.
Прочитајте још:

Алармантни подаци: Деца са 11 година ступају у сексуалне односе!

Званичници Еулекса осумњичени да су узимали мито!

Aко неко мисли да таj прекршаjни налог не вреди ништа и да се не рачуна, треба да зна да прекршаjни судови раде у тесноj сарадњи са Градом и Kомуналном полициjом и зато мислим да jе много боље да сви плаћмо своjе обавезе и у том случаjу ћемо имати квалитетниjи и бољи превоз", нагласио jе градски менаџер. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА