Најновије

Ево како да спречите Фејсбук да вам поједе мобилни интернет!

Велики број друштвених мрежа одлучило је да у својим апликацијама аутоматски омогући пуштање видео снимака, који су углавном плаћене рекламе. Ово и те како утиче на потрошњу података за пренос мобилног интернета, али на сву срећу постоји могућност како да се опција искључи.
Фејсбук (Фото: Pixabay)

Фејсбук (Фото: Pixabay)

Фејсбук и Твитер су најпопуларније друштвене мреже на свету, а свака од њих поседује поменуту могућност пуштања видео снимака. Ево како да искључите ову опцију на иОС-у и Андроиду. Твитер (иОС) Потребно је да отворите апликацију, а затим одете у подешавања (Settings) која се налазе у горњем десном углу. Након тога кликните на “Video autoplay” и одаберите опцију “Use Wi-Fi only” или “Never play videos automatically”. Фејсбук (иОС) Када је реч о Фејсбук апликацији за ајфон и ајпод, потребно је да је отворите подешавања телефона, скролујете доле и пронађете Фејсбук. Кликните на Фејсбук и отворите “Settings”, а затим “Autoplay”. У новоотвореном менију одаберите “Wi-Fi only” или “Off”. Фејсбук (Андроид) Како бисте искључили аутоматско пуштање видеа на Андроиду, потребно је да отворите апликацију, идете у “App Settings”, а затим чекирате “Auto-play videos on WiFi only”.
Прочитајте још:Одмах рестартујте компјутер: Ако константно ради може да доведе до низа проблемаПАМЕТНИ СЕКС: Геџет који ће побољшати ваш љубавни живот
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА