Најновије

Напредњаци прославили Свету Петку

БЕОГРАД - Српска напредна странка прославила је данас своју славу Свету Петку, а домаћин славе, потпредседница напредњака Зорана Михајловић, поручила је да странка поштује традицију али истовремено гледа у будућност.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Михајловић је, после сечења славског колача, у обраћнају члановима странке и гостима навела да се слава обележава у време када су у странци сви свесни економског и социјалног тренутка у којем се Србија налази. - Одговорност је на нама, председнику странке Александру Вучићу и свим члановима странке, да заједно са грађанима Србије наставимо реформе и оно што смо започели заједно, рекла је Михајловић. Она је подсетила на речи патријарха Павла да је најважније бити и остати добар човек у тешким временима. Према њеним речима, за напредњаке су грађани Србије важнији од сваке политике, а најважније је то што се отварају нова радна места која ће и у будућности бити отварана. Домаћин славе је поручила да се стално ради најбрже што се може, али да је потребно време, подсећајући да је стање у којем се земља налази последица штетних и погубних одлука оних који су раније владали Србијом. Михајловић је рекла да ће напредњаци бити задовољни само када свим грађанима буде боље данас него што је то било јуче и када им сутра буде било боље него што је то данас. Она је рекла да само ако радимо најбоље што можемо, Србија може да иде напред. Према њеним речима, СНС поштује традицију и гледа у будућност. Михајловић је позвала жене чланице СНС да у славу Свете Петке заједно са њом исеку славски колач.
Прочитајте још:

Владимир Путин подржава рад руског и српског Комитета за одбрану генерала Ратка Младића

Слави су присуствовали представници СПС на челу са Ивицом Дачићем, лидер ЈС Драган Марковић Палма, лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, Балинт Пастор испред Савеза војвођанских Мађара, представник ДСС Андреја Младеновић... Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА