Најновије

Загреб у страху од хулигана!

ЗАГРЕБ - Рат две фракције навијача загребачког Динама, оних који су за смену Здравка Мамића и оних који су против тога, достигао врхунац ватреним обрачуном у Дубрави. Полиција пред Мамићевом кућом, специјалци на Максимиру.
Загреб (Википедија)

Загреб (Википедија)

Дан након што су рањене две особе у Загребу, у обрачуну две фракције Динамових навијача, неколико десетина навијача дошло је пред кућу првог човека Динама, Здравка Мамића. Они су носили транспарент на којем је писало "Наручилац Мамић и пропалица без части, кукавичка дела зауставити нас неће". Група навијача се разишла након што су угледали интервентну бригаду. Хрватски листов наводе да је обезбеђење око Максимира у недељу било "као да долази папа или амерички председник". Мамић је после утакмице против Осијека рекао да је огорчен дешавањима у Загребу и тврди да ови догађаји немају никакве везе са Динамом. - Запрепашћен сам свиме што се догодило. Прво, желим тим младићима брз опоравак и жалим што се све ово догодило. Ови догађаји немају никакве везе с Динамом, нити са мном, рекао је Мамић. Први човек Динама је реаговао и на саопштење "једне групе" у којем се наводи да је Мамић налогодавац покушаја убиства у Дубрави. - То је одвратно, не могу то другачије да објасним. То с гнушањем одбацујем. Спреман сам да идем на детектор лажи, јер више не знам како и на који начин могу да се одбраним од свих тих клевета, рекао је Мамић.
Прочитајте још:

Ево по чему је Хрватска последња у ЕУ!

У пуцњави која се у суботу догодила у Загребу, повређене су две особе, Мирослав Т. и Филип Ш. Локални медији наводе да је мета напада био Данијел Хрњак, вођа навијачке групе која тражи Мамићев одлазак из Динама. Разлог напада и покушаја убојства могао би да буде напад на припадника супарничке фракције који се догодио само неколико сати раније. Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА