Најновије

Ану Кокић заробила водена бујица у Грчкој!

АТИНА  - Ана Кокић није могла из Атине, где живи са мужем Николом Рађеном и ћеркама, да дође у Београд због невремена које је у петак погодило главни град Грчке.
Ана Кокић (Принтскрин: ТВ Прва)

Ана Кокић (Принтскрин: ТВ Прва)

Певачица је због обавеза требало баш тог дана да дође у Србију, али поплаве које су погодиле Атину су је спречиле у томе. Оно што се тог дана дешавало у Грчкој донекле је подсетило на катастрофу која је погодила Србију у мају. Бујица дубока више од метра напунила је улице, вода је улазила у станове, јак ветар је чупао дрвеће, аутомобили су били преврнути. Иако њен муж, ватерполиста Олимпијакоса, живи на Глифади, елитном предграђу Атине, које није било потопљено, град је био под водом и било је немогуће доћи до аеродрома. И да је некако стигла, Ана би остала у згради пошто авиони нису летели. . - У нашем насељу није било поплава. Ми смо на сигурном - поручила је Ана. Све оно што се дешавало на само 25 километара од ње Кокићка је са Николом посматрала преко телевизије. Потресне слике људи који беже пред бујицом, хватају се за грање и стубове како би се спасли су је потресле. Иначе, ово није први пут да је Ана заробљена у Грчкој. И пре неколико година, када су биле демонстрације и велики немири због ригорозних мера штедње, певачица је била у Атини.
Прочитајте још:

(ФОТО) Секси Станија у гаћицама и корсету!

Ево зашто Иван Ивановић добија претње!

Све што се догодило у граду је проузроковао ураган „Гонзало“, мада се у јавности спекулише да је главни кривац непланска изградња. Наиме, у граду не постоји кишна канализација. Влада Грчке је објавила да ће за санацију штете бити издвојено милион евра. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА