Најновије

Ова наша певачица има секс сваки дан и то више пута дневно!

БЕОГРАД - Певачица Тања Савић понекад се са супругом Душаном Јованчевићем посвађа у јавности, о чему сви говоре, али њих двоје све проблеме решавају сексом.
(Фејсбук)

(Фејсбук)

Наиме, Савићева је у емисији "Амиџи шоу" открила да својим супругом води љубав неколико пута дневно. - Тања је дошла у емисију прилично срећна и весела. С њом су још гостовали Дарко Лазић и Емина Јаховић. Огњен се све време шалио са њима и била је баш занимљива емисија. Како су се сви гости остварили као родитељи, Амиџић се нашалио са њима и упитао их је какав им је сада сексуални живот, јер деца живе са њима. Наравно, свакако је најзанимљивији био одговор Тање Савић, која је објаснила да више пута дневно има секс. Како је то рекла, тако су се сви у студију изненадили, али јој и честитали на томе, рекао је извор који се нашао на снимању ове емисије. - Ја имам секс сваки дан, више пута дневно, изјавила је Тања и образложила да због тога касни на снимање.
Прочитајте још:

Зашто се Џеј расплакао?

Ану Кокић заробила водена бујица у Грчкој!

Пре него што се удала за Душана, Тања је причала да неће ступити у сексуалне односе пре брака. Наиме, у време када је дала један од интервјуа, била је два месеца раздвојена од свог тадашњег дечка, те су је питали како је издржала толику апстиненцију. "Ово ти је најбоље питање. Немам тај проблем, пошто то и не радим. Ништа пре брака! Ја сам ти као Адријана Лима. Шалу на страну, ово читају и деца и мислим да очекују да чују баш овакав одговор. Значи, могу само да маштам о сексу. Док се не удам", рекла је својевремено певачица. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА