Најновије

Зашто се Џеј расплакао?

БЕОГРАД - Џеј Рамадановски јуче је прославио крсну славу Света Петка у једном ресторану на Дорћолу, у којем се иначе састаје с друштвом из детињства.
Фото: Црвенитепих.цом

Фото: Црвенитепих.цом

Певач је славске обичаје препустио бившој жени Нади, која је организовала породични ручак уз славски колач, свећу и жито. С обзиром на то да Џеј сваке године организује феште, овога пута је предвече окупио само најужи круг пријатеља, које је почастио храном и пићем. Као прави домаћин, у оделу, срдачно је дочекивао госте, а око 19 часова на славље је стигла његова ћерка Ана с једногодишњим сином Адријаном, кога је добила у ванбрачној заједници са Адилом Максутовићем. Малишан је баш везан за деду, па се од њега није одвајао ни на секунд. Заједно су играли и певали, а певач је у једном тренутку заплакао од среће.
Прочитајте још:

Ану Кокић заробила водена бујица у Грчкој!

(ФОТО) Секси Станија у гаћицама и корсету!

- Ово треба доживети. Пуно ми је срце кад видим свог унука, ћерку, људе који су били уз мене у добрим и лошим тренуцима. Адријано је за мене све и он ме много воли. Учим га паметним стварима. Шта ме брига шта остали мисле о мени. Ја нисам цвећка, права сам дилеја и брига ме. Сваке године за своју славу заплачем од срца и никад не задржавам сузе. Прија ми друштво с којим сам одрастао. Некад сам правио трандибал, а последњих неколико година све сам препустио својој Нади - рекао је Џеј. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА