Најновије

Амерички четник постао Рамбо, знају да је у шуми али не могу да га ухвате!

За Ериком Фрејном, који је умислио да је четник из Другог светског рата, по шумама Сједињених Америчких Држава трагају стотине полицајаца. Међутим, он је и даље неухватљив за полицију Пенсилваније, где је убио једног, а ранио другог ренџера. За Фрејном се трага већ шест недеља, а долазак јесени и опало лишће отежаће потрагу за овим “четником”. Међутим, надлежни се надају да би Фрејн могао да буде примећен из ваздуха, пише “Индепендент”.
Неувхатљив (Фото: philly.com)

Неувхатљив (Фото: philly.com)

Полиција је у понедељак поставила огроман балон у који је смештено неколико камера како би унапредили потрагу за Фрејном. Фрејна сада због преживљавања у дивљини у којој борави шест недеља пореде са са филмским јунаком Рамбом. Због Фрејна трпе многи, а међу њима су и ђаци чије школе се повремено затварају када неко од локалаца или полиције каже да је видео Фрејна у близини. Такође, његово скривање по шумама штети и локалној економији, јер је у том делу због њега забрањен лов. “Лов је за овај крај веома важна ствар”, рекао је Џон Џук чија породица има имање у централном делу те регије. Мештани не верују да полиција још увек није успела да га ухвати. “То много оптерећује људе, а ми сада само желимо да се то што брже заврши”, казао је Џук. Истражитељи сматрају да је Фрејн своју “акцију” дуго планирао. Према њиховом мишљењу, он је направио залихе хране и воде сакрио се у неком тајном шумском бункеру, али упркос томе надају се да ће га ускоро пронаћи.
Прочитајте још:Терористички напад у Македонији, испаљени пројектили на зграду владе!Нео-нацисти из Десног сектора ушли у парламент Украјине!
Фрејн је детективима и полицији по шуми оставио неке трагове, али није сигруно да ли их је случајно испустио или намерно бацио како би заварао траг. Невероватно, али један од тих предмета које су нашли је паклица сарајевске "Дрине" на којој је упозорење за опасност од пушења исписано ћирилицом. Такође, више пута су нашли и пелене због чега је Фрејн добио надимак “Снајпериста у пеленама”. Током потраге, полиција је на опрезу јер је могуће да их Фрејн држи на нишану. Полиција је у шумама нашла и једну ручно направљену бомбу, па сада страхују и да би Фрејн могао да направи замку и постави минска поља око свог бункера, пише “Индепендент”. ФБИ га је ставио на листу десет најтраженијих људи у САД. Извор: Мондо.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА