Најновије

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Улазак Тадића у Владу је забавна тема!

БEOГРAД - На састанцима Српске напредне странке (СНС) до сада ниjе било разговора о реконструкциjи Владе, рекла jе потпредседница владе Србиjе, Зорана Mихаjловић.
Зорана Михајловић (фото Јутјуб)

Зорана Михајловић (фото Јутјуб)

- Нисмо о томе разговарали ни на седници Владе, пошто се бавимо озбиљним у крупним питањима важним за будућност ове земље, рекла jе Mихаjловићева за данашњу "Политику", одговараjући на наjаве и спекулациjе о реконструкциjи владе коjе су се претходних дана поjавиле. - Поновићу да се на седници владе о томе ниjе разговарало, па не знам како би било ко имао информациjе. Влада заиста има много обавеза у вођењу спољне и унутрашње политике, а у овом периоду и много посла око ребаланса и припреме буџета за наредну годину, нагласила jе Mихаjловићева. На питање да ли jе добро често мењати људе у Влади - пошто jе Лазар Kрстић поднео оставку на место министра финансиjа и на његово место дошао Душан Вуjовић, а на место министра привреде Жељко Сертић - Mихаjловићева jе одговорила да "свако ко jе шеф неког тима мора да има право и слободу да таj тим повремено мења, допуњуjе и освежава, уколико jе уверен да би то донело jош боље резултате и нови квалитет". - Премиjер се ниjе мешао у то кога ћемо ми као министи изабрати за своjе сараднике и мислим да и он мора имати слободу у избору новог и замене постоjећег министра, оценила jе Mихаjловићева.
Прочитајте још:

ВУЧИЋ: Ухапсићемо све лопове који користе народну муку!

Чеда Јовановић синоћ хитно примљен у болницу!

Упитана да ли се под реконструкциjом Владе мисли само на смену министара или на замену коалиционих партнера и зашто се с времена на време говори о могућности уласка странке Бориса Tадића у Владу и то уместо СПС-а, она jе рекла да jе "реч о теми забавноj за медиjе, коjи у недостатку сензациjа праве свакоjаке комбинациjе". - Српска напредна странка ужива огромно поверење грађана и нећемо га прокоцкати. Mаксимално смо одговорни и боримо се и радимо наjбоље и наjбрже што можемо. Aко икада будемо разговарали о реконструкциjи, грађани ће о томе први бити обавештени, а то ће им саопштити представници владе, закључила jе Mихаjловићева за "Политику". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА