Најновије

Град Смедерево добио власништво над земљиштем Железаре

БEOГРAД - Град Смедерево од данас има право jавне своjине над неизграђеним грађевинским земљиштем "Железаре Смедерево", jер jе потписан Споразум о преносу без накнаде земљишта те фабрике у jавну своjину Града Смедерева, саопштило jе Mинистарство привреде.
ртс.рс

ртс.рс

Споразум су потписали министар привреде Жељко Сертић, градоначелница Смедерева Jасна Aврамовић и директор "Железаре Смедерево" Иван Mилошевић. Kако jе наведено у саопштењу, то земљиште има укупну површину 37 хектара, коjе ће, у складу са Планом детаљне регулациjе, бити део индустриjске зоне и индустриjског парка у Смедереву. - Предметно земљиште налази се у непосредноj близини парцеле на коjоj се убрзано гради хала од око 20.000 квадратних метара за финску компаниjу ПKЦ, што jе веома важно за даљи развоj Индустриjског парка и Слободне зоне, пише у саопштењу.
Прочитајте још:

Лекари штрајкују сваке среде

Влада Србиjе jе овакву одлуку донела у циљу стварања амбиjента и простора неопходног за неометан развоj привредних делатности на териториjи Града Смедерева коjи ће несумњиво подићи потенциjале овог града, наведено jе у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА