Најновије

Како да пенис боље функционише и без пилула!?

СВЕТ - Еректилна дисфункција се не лечи само пилулама. Много је битнији начин живота који водите. Битно је шта једете, колико килограма имате, шта пијете, да ли вежбате и колико и како спавате. Ако успете да држите под контролом ових пет фактора, ваш пенис ће боље фунционисати и без пилуле.
Гаће са поруком (Фото: Амазон Имагес)

Гаће са поруком (Фото: Амазон Имагес)

1) ТЕЖИНА Одржавајте здраву телесну тежину. Гојазни мушкарци имају много нижи ниво тестостерона, што је једна од главних ставки за добро сексуално фунционисање. Ако сте гојазни, промените начин исхране и смршајте. То доктори прво предложе пацијентима са еректилном дисфункцијом. 2) САН Ако сте приметили да је јутарња ерекција вашег мушкарца почела да изостаје, онда највероватније има проблема са спавањем. Ако ваш партнер хрче, могуће је да има апнеју. Апнеја може да поремети циклус спавања и да утиче на нормални циклус ерекције током ноћи. Наравно, и недостатак сна утиче на сексуални нагон.
Прочитајте још: 4 страсне позе за којима жене жуде!
3) ВЕЖБАЊЕ Мршаве жене више уживају у сексу, а исто важи и за мушкарце. Људи који редовно иду у теретану имају јачи сексуални нагон. Физичка активност је најбољи начин за мршављење, а осим тога се мушкарац због ње осећа боље и самопоузданије без одеће. Осим тога, током вежбања се повећава и ниво тестостерона. 4) ИСХРАНА Пазите шта једете. Што мање холестерола, то више тестостерона. Поред тога, висок ниво шећера код мушкараца који болују од дијабетеса може негативно да утиче на функционисање нерава у његовом пенису. 5) АЛКОХОЛ Изненађујућа истина је да мало алкохола може да помогне мушкарцима са еректилном дисфунцијом. Једна до две чаше алкохола смањују ризик од кардиоваскуланих проблема, који су главни узроци еректилне дисфункције. Али не треба претеривати. Студије вршене на животињама показале су се пенис скупља ако се претера са алкохолом. Алкохол омета централни нервни систем и на тај начин смањује и сексуални учинак. Извор: Блиц Жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА