Најновије

У БиХ опет крећу протести!?

САРАЈЕВО – Осам месеци након великих антивладиних протеста у Федерацији Босне и Херцеговине, група грађана поново се данас окупила испред седишта Председништва БиХ у Сарајеву, изражавајући незадовољство радом власти која, како поручују, пљачка земљ
Сарајево (Фото: phone-travel.com)

Сарајево (Фото: phone-travel.com)

Демонстранти, између осталог, сматрају да их „власт само лаже, тужилаштво и полиција се брину о грађанима уместо о криминалцима” и поручују свима којима је стало до државе да изађу и протестују против „зулума”. Неке од парола које грађани истичу на транспарентима су: „Народна крв није вода да је пију лопови”, „Правосуђе је наша ебола”, „Поплава оголела политичаре”, „Шта би ми без вас? Били би сретни”, преноси „Дневни аваз”.
Прочитајте још:Хрватска тешко из рецесије
Сарајевски дневник подсећа да је данас осам месеци од када су „обесправљени, понижени грађани Федерације БиХ изашли на улице тражећи правду, бољи живот и одговорност власти која их је за 20 година пљачкања довела до провалије”. Све је кренуло из Тузле, индустријског града где је више хиљада радника у кратком року остало без посла, а њихове породице без егзистенције.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА