Најновије

ВУЧИЋ: Путину ћу рећи да је Србија на европском путу!

БЕОГРАД - Србија се не стиди својих гостију на обележавању 70-те годишњице ослобођења Београда и победе над фашизмом, а присуство председника Владимира Путина значи да желимо да имамо добру сарадњу и са Руском Федерацијом.
ЈуТјуб скриншот

ЈуТјуб скриншот

Упитан какву поруку Србија шаље европским пријатељима тиме што ће Путин боравити у Београду, Вучић је на конференцији за новинаре након што му је уручен Извештај ЕК о напретку Србије, рекао да се Србије налази на европском путу. - И пред председником Путином ћу рећи да се Србија налази на европским путу, да не доприноси распламсавању сукоба између Европе и Русије, те да славимо победу против фашизма и 70-ту годишњицу ослобођења града - поручио је премијер. Такође, додао је, Србија има и друге односе које развија са Руском Федерацијом.
Прочитајте још:

СРС: Србији требају озбиљни антиекстремистички закони, а овим се изједначавају терористи и медицинске сестре које у рату спашавају животе!

Зашто Вучић не скида осмех са лица?

Притом, истиче, стратешко питање нашег циља се ниједног тренутка не поставља - Србија се налази на европском путу. Вучић је поновио и да он увек исто говори на сваком месту и пред свима и у Бриселу, и Москви и у Вашингтону. - Ово је Србија која се не стиди и која води јасну спољну политику - поручио је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА