Најновије

(ФОТО 18+) СКАНДАЛ У ПОРОДИЛИШТУ: Докторке се сликале испред голе жене која се порађа!

НИШ - На Фејсбук профиле специјализанта гинекологије докторке Сање Станојевић - Дикић, освануо је селфи са њеном сликом и сликом колегинице где се у позадини види полу гола жена на столу за порађање. Само неколико сати након што се слика појавила у јавности, њена Фејсбук страница је угашена, а сама докторка тврди да је њен налог хакован и да је фотографија постављена без њеног знања.
Срамотан селфи (Фејсбук)

Срамотан селфи (Фејсбук)

Како сазнајемо, фотографија је настала пре двадесетак дана, највероватније на Гинеколошко акушерској клиници у Нишу, где је докторка обављала специјалистички стаж. Доктор Ненад Радмановић, начелник Одељења гинекологије и акушерства прокупачке болнице “др Алекса Савић” у којој је докторка Станојевић запослена, тврди да фотографија није настала у прокупачком породилишту, и одбацује могућност да се такве ствари догађају на одељењу на чијем је он челу. - Ова фотографија није сликана у нашем породилишту, јер инвентар и просторија који се види у позадини не припадају овој установи - наглашава др Радмановић и наглашава да је у разговору са докторком сазнао да је слика настала неопрезно и без жеље да икога повреди, али да је по њему прекршен професионални кодекс те да он не подржава такав начин понашања.
Прочитајте још:

У Србији 708 особа стављено под надзор због еболе!

Холандиjа наjавила жалбу на пресуду о Сребреници

Проф. др Јасмина Поповић, која је јуче због одласка на службени пут мењала директора Гинеколошко акушерске клинике др Бојана Лукића, потвдила је да је слика настала у делу нишког Породилишта и да су две докторке које су на њој, специјализирале у Нишу. Према њеним речима, Сања је била на специјализацији до 1. октобра, док је друга специјализатнкиња др Снежана Поповић још обавља специјалистички стаж за Здравствени центар у Гажином Хану. -  Дежурала сам са Сањом док је била на специјализацији, просто ми је немогуће да је она тако нешто урадила и поставила такву слику на Фејсбук. Она је млади доктор и добар човек, тако да ми је то неспојиво са њом - каже проф. др Поповић. Она истиче да не зна да ли је законски дозвољено сликање у тим просторијама или не. - Људи свашта сликају и стављају на Фејсбук. Ја лично тако нешто не бих учинила, јер је недопустово - каже проф. др Поповић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА