Најновије

У ДВОРИШТУ КОД ЖИКЕ "ШАРЕНИЦЕ"!

ТРСТЕНИК- У родном селу водитеља популарне "Жикине шаренице" Живорада Николића и његове супруге Зоране, већ шесту годину за редом одржана је културно забавна манифестација под називом "Поздрав лету Јасиковица  2014".
Поздрав лету у Јасиковици (Фото: Д. Ивановић)

Поздрав лету у Јасиковици (Фото: Д. Ивановић)

Бројној публици представили су се музичари, певачи, песници и глумци наше естраде и позоришта. На почетку ове дивне манифестације присутне су поздравили и пожелели добродошлицу Жика и Зорана а испред локалне самоуправе обратио се заменик председника општине Трстеник Стеван Ђаковић. Програм је водио Никола Џамић -Џама из популарне серије "Село гори а баба се чешља". У програму су наступили оркестар Часлава Љубеновића из Београда,"Мега миџ" из Крагујевца, вокални солисти Мића Стојановић, Марина Радосављевић, Александар Симић, Ненад Гајић,  Раде Јоровић, млади хармоникаш из Богдања Михајло Јанићијевић и драмски уметник Момир Брадић.
Прочитајте још:

Због фискалних рачуна затворени сплавови Фристајлер, Ласта, Младост и Лудост

Било је за сваког по нешто, публика је уживала и награђивала учеснике аплаузима, а на крају програма сви заједно одиграли су народно коло. Заказали су и наредну манифестацију ту на истом месту у исто време, код Жике и Зоране у Јасиковици код Трстеника. Драган Ивановић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА