Најновије

Хрвати желе наставак суђења Шешељу у Хагу и то што пре!

ЗАГРЕБ - Хрватски министар правосуђа Орсат Миљенић изјавио је данас да очекује да ће се суђење хашком оптуженику Војиславу Шешељу, који након 11 година суђења излази сутра на привремену слободу због погоршања здравственог стања, наставити што пре и да ће правда бити задовољена.
Војислав Шешељ (фото: ICTY)

Војислав Шешељ (фото: ICTY)

- Ми о њему и о његовом деловању имамо јасан став. Очекујем да, ако уколико буде способан наставити с тим поступком, да ће се он што пре наставити и да ће правда бити задовољена, рекао је Миљенић, пренео је Индекс.хр. Оценио је да случај Шешељ који се води пред Трибуналом најбоље показује да дуги судски поступак постаје контрапродуктиван јер "заправо некад, нећу рећи да производи неправду, али свакако не доноси правду".
Прочитајте још:

Отац убио једногодишње дете па себе!

- Не знам зашто је поступак трајао више од 10 година...али ако се некоме суди толико дуго, а невин је, онда је то јако дуго, а ако је крив онда размислите о жртвама колико чекају на некакву сатисфакцију, а замислите још и ситуацију да она не дође због неких природних околности, рекао је Миљенић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА