Најновије

ХРВАТСКИ МЕТЕОРОЛОГ: Британци немају појма! Ево каква нас зима заиста очекује...

ЗАГРЕБ - Чека нас најхладнија зима у задњих 100 година - ова тврдња британских метеоролога запањила је многе а поједине чак и уплашила.
Копаоник (копаоник.инфо)

Копаоник (копаоник.инфо)

Они су наиме најавили неповољне временске прилике за цео европски континент, најављујући да ће већ у новембру бити затрпан снегом, а да би зима у Европи требало да буде много хладнија од прошле. - Баш напротив, сви сигнали у сезонским прогнозама најављују изнад просека топлу зиму. Не можемо с прецизношћу знати каква ће тачно бити температура из дана у дан током следећа три месеца, али сви су показатељи да ће зима бити топлија од просека. Већ је протекло јесенско раздобље показало да ће бити изузетно топло време за ово доба године, каже метеоролог Државног хидрометеоролошког завода у Хрватској Наташа Стрелец Маховић.
Прочитајте још:

Хрвати полупали стакла српског културног друштва „Просвјета“ у Сплиту

Хрватска од Србије тражи две, а дугује нам 40 милијарди евра…

Према досадашњим сазнањима новембар и јануар бити топлији, док ће децембар бит у границама просека. - То не значи да нас у децембру можда неће дочекати десет до 15 дана изузетно хладног времена, али према свим сазнањима наше струке дефинитивно је да нас чека изнад просека топла зима и нема говора о смрзавању, каже Наташа Стрелец Маховић. Извор: Јутарњи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА