Најновије

Aпел студентима за прекид блокаде на филозофском факултету

БEOГРAД - Сенат Универзитета у Београду апеловао jе данас на студенте филозофског факултета да прекину са блокадом и да разговорима са легитимним представницима колега нађу решења како би се омогућило нормално функционисање тог факултета.
Филозофски.рс

Филозофски.рс

Управа факултета jе прихватила изворне захтеве студената, али се сваким даном поjављаjу нови те се тако доводи у питање читав зимски семестар, речено jе на седници Сената Универзитета у Београду. Сенат jе одбрио акредитациjу новог мастер програма "Рачунарство у друштвеним наукама" у оквиру Универзитету у Београду. Настава за 35 судената, коjи ће бити ослобођени од плаћања школарине, почеће, како jе речено, у летњем семестру наредне године. Tакође, смањена jе школарина у оквиру мастер студиjског програма "Oбразовне политике" и уместо 120 хиљада динара, износиће 98 хиљада динара, а биће организован и нови уписни рок. Oдобрен jе и други уписни рок за докторске студиjе на студиjским програмима где jе остало непопуњених места коjи ће траjати до 15.новембра.
Прочитајте још:

Какав то нови сукоб очекује Србију и Албанију?

Интересантно jе, приметили су чланови Сената, да jе звање редовног професора на овоj седници добило чак 11 професора са Mедицинског факултета, што се ниjе десило у последњих пет година. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА