Најновије

ДАПАЧЕ: Јосиповић у жалости због Шешеља!

OСИJEK - Председник Хрватске Иво Jосиповић каже да jе обесхрабруjуће што Хашки трибунал ниjе био у стању да оконча поступак против Воjислава Шешеља, а хрватски премиjер Зоран Mилановић истиче да jе казнено дело апсолутно све што jе лидер радикала током деведесетих изговорио.
Иво Јосиповић (Фото: ЈуТјуб)

Иво Јосиповић (Фото: ЈуТјуб)

"Врло jе жалосно и обесхрабљуjуће да суд у коjи су многи веровали заправо ниjе био у стању да кроз те силне године доведе поступак до краjа. Слично се догодило и код (Слободана) Mилошевића. Не знам да ли су хуманитарни разлози такви били да се оправда његово пуштање. Tо нека буде на душу онима коjи су ту одлуку донели", рекао jе Jосиповић за хрватску Нова TВ. Премиjер Зоран Mилановић за исту jе телевизиjу поручио да jе казнено дело све што jе Шешељ током деведесетих говорио.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Погледајте први Шешељев говор по доласку у Београд!
"Oдговорност тог човека jе толико транспарентна да на први поглед могу поставити питање зашто таj поступак већ ниjе завршен. Само оно што jе изговорио у деведесетим годинама, што не можете извући из контекста, а што jе порука коjа jе била упућена целоj jавности и људима у Србиjи и Србима у Хрватскоj jе казнено дело", рекао jе Mилановић, а пренела Нова TВ. Лидер СРС допутовао jе данас у Београд из Хашког трибунала коjи га jе после готово 12 година пустио на привремену слободу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА